Wat voel ik? - Brenifier, Oscar; Bloch, Serge; Janssen, Kolet (Leidschendam Biblion, 2005)
Voor kinderen die een heleboel belangrijke vragen in hun hoofd hebben. Over zichzelf, het leven en de wereld. Voor volwassenen die samen met kinderen op zoek willen gaan, nadenken en discussiëren. Want kant-en-klare antwoorden vind je niet altijd! Om te jongleren met ideeën en om verder te kijken dan je neus lang is.
Ben je jaloers op je broers en zussen? Vind je het eng om in je eentje te spreken voor de hele klas? Hoe weet je dat je ouders van je houden? Wat is het beste : alleen of met vrienden? Waarom maak je ruzie met de mensen van wie je houdt? Is het leuk om verliefd te zijn?
Les sentiments, c'est quoi?. - Paris : Nathan, [s.a.]