Waarom leef ik? - Brenifier, Oscar; Janssen, Kolet; Ruillier, Jérôme (Leidschendam Biblion, 2005)
Voor kinderen die een heleboel belangrijke vragen in hun hoofd hebben. Over zichzelf, het leven en de wereld. Voor volwassenen die samen met kinderen op zoek willen gaan, nadenken en discussiëren. Want kant-en-klare antwoorden vind je niet altijd! Om te jongleren met ideeën en om verder te kijken dan je neus lang is. In Waarom leef ik? vind je 6 grote vragen. Om te jongleren met ideeën en om verder te kijken dan je neus lang is.
Waarom leven wij? Hoe kun je gelukkig leven? Word je later kampioen? Waarom is het leven hard? Waarom gaan wij dood? Waarom bestaat de mens?
LO