Theologie en spiritualiteit : het gesprek heropend - De Mey, Peter 1966-; Haers, Jacques S.J.; Juchtmans, Danny (Leuven Acco, 2004)
Enkele jaren geleden nodigde de Leuvense faculteit Godgeleerdheid theologen uit binnen- en buitenland uit om over het paradigma van een relationele theologie na te denken. Een representatieve selectie van de toen gepresenteerde denkstof wordt in dit boek aangeboden. (Bron: covertekst)
Keywords: 248.1 -- Ascetische theologie