Tuin van Heden. Kleuters. 3 jaar. - Debacker, Hilde (Wommelgem Van In, 2003)
Thema's in de handleiding : Welkom - Vriendschap - Logeren - Dozen - Veren - Schoenen - Rollebollen ik, rollebollen rond - Kriebeldiertjes - Sinterklaas - Advent en Kerstmis - Palmzondag-Pasen - Pinksteren
Handleiding 224 p. : ill.
KO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material