Tuin van Heden. Kleuters. 2,5 jaar. - Debacker, Hilde (Wommelgem Van In, 2003)
Thema's in de handleiding : Welkom - Ik zie je graag - Kleuren - Ballonnen - Zand - Water - Sinterklaas - Advent - Kerst - Driekoningen - Lente - Pasen - Moederdag - Maria
Handleiding 195 p. : ill.
KO
Peuters
Keywords: Schoolbooks - Didactic material