Ik zegen je rituelen herontdekt. - Versteylen, Luc; Bosmans, Phil. (Leuven Davidsfonds, 2004)
Veel mensen voelen op scharniermomenten in hun leven behoefte aan een diepe wens die over hen wordt uitgegesproken. Maar kerkelijke rituelen ervaren zij vaak als te strak. Luc Verstelyen kom hen tegemoet met frisse, vindingrijke manieren om een zegen uit te spreken, binnen of buiten het kerkgebouw. Oude rituelen krijgen zo weer diepere zin.