Mijn volk, wat heb Ik u gedaan? Bijbels-liturgische overwegingen bij de kruisweg van Onze Heer - Hermans, J. (Brugge Tabor, 1982)
Kruisweg-overwegingen geïnspireerd op de liturgie van Goede Vrijdag en op teksten uit de H. Schrift warin het mysterie van het lijden en de kruisdood van Jezus Christus centraal staan. (Bron: covertekst)
Keywords: 248.159.23 -- Devotie tot het lijden van Jezus Christus. Kruisweg