Warme woorden : zinvolle teksten voor jongeren - Janssen, Kolet; De Baerdemaeker, Jo; De Vleeschouwer, Katrijn (Averbode Altiora, 2002)
In dit boek verzamelde Kolet Janssen een 300-tal teksten die persoonlijk of in groepsverband kunnen gelezen worden. Het boek komt tegemoet aan een behoefte van scholen maar ook van afzonderlijke jongern en volwassenen die op zoek zijn naar zinvolle teksten met diepgang, zonder daarom moraliserend te zijn. De keuze van de teksten is verantwoord en gevarieerd. Er is bewust gestreefd naar aandacht voor andere culturen. (Bron: covertekst)