De kracht van het geloof bijdragen over het Nieuwe Testament. - Lambrecht, Jan S.J. (Leuven VBS (Vlaamse bijbelstichting), 2002)
De twintig bijdragen van dit boek omvatten een brede thematiek. Telkens gaat het om een nieuwtestamentisch belangrijke inhoud, die ook bruikbaar is voor de hedendaagse verkondiging. Elke bijdrage staat op zichzelf en kan afzonderlijk worden gelezen.
Keywords: Bible. -- Criticism, interpretation, etc; 225 <08> -- Bijbel: Nieuw Testament--Verzamelwerken. Reeksen; 225.08 -- Nieuw Testament: bijbelse theologie--(algemeen)