Tussen thuis en bedrijf gesprekken met ondernemers en managers. - Goris, Ria. (Wilrijk VKW, 2006)
Gesprekken met verschillende managers: Luc Janssens, Michèle Sioen, Albert Maes, Lieve Winklemans, Mareleen van den Bergh, Ignace van Doorselaere, Bernadette Surmon, Dirk Perquy, Tom Dijckmans en Marcia de Wachter.
Keywords: 65.012.4 -- Management. Directorate. Technique and methods of management; 658 -- Business management, administration. Commercial organization; gezin : bedrijfsleven