Bijbels beeldarchief. - Masom, Caroline; Alexander, Pat; Millard, Alan Ralph (Den Haag Voorhoeve, 1987)
In dit boek is een unieke verzameling foto's bijeengebracht van de voornaamste plaatsen uit de bijbel, belangrijke kunstwerken en waardevolle archeologische ontdekkingen die in direct verband staan met ons begrijpen van de bijbel.
Picture archive of the Bible
Keywords: 22 <084> -- Prentbijbels. Geïllustreerde bijbels