Weerbarstige woorden uit onze geloofstaal. - Van de Walle, Remi Wilfridus Victor O.P. 1927-1993; Van Pelt, Harry; Lamberigts, Sylvester; Bourgeois, Catherine; Santens, Filip (Averbode Altiora, 1994)
Het boek bevat een reeks lezenswaardige bijdragen over woorden uit onze geloofstaal die we kennen van vroeger, maar die vandaag dringen om hertaling en verheldering vragen.