Uitgehoord ! 21 kloosterjobs uit de doeken gedaan - Meindersma, Davide; Hanssens, Dirk; Bruschke, Alberic; D'Hoine, Dirk (Heerenveen Royal Jongbloed, 2015)
Korte verhalen over de innerlijke betekenis van functies in het kloosterleven volgens de Regel van Benedictus
Deze uitgave is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met monastiek tijdschrift De Kovel.