TOV. Kleuters 5 jaar. - Anseeuw, Annick; Callens, Els; Caremans, Lea; Claeys, Veronique; D'Haene, Jessika; Dellaert, Els; De Vriese, Jan; Grymonprez, Trien; Kussé, Pat; Vandemoortele, Vanessa; Volcke, Annemie; Wittoek, Bernadette; et al. (Antwerpen Pelckmans, 2004)
Thema's in de handleiding
Verliefd zijn - Vaarwel Rune - Als stenen botsen - Een warm hart voor mama - Water - Ridders en kastelen - Heksen - Welkom bij de toffe club - In het spoor van mijn grootouders - Franciscus - De ark van Noach - Advent - Kerstmis - Lichtmis - Veertigdagentijd, Goede week, Pinksteren - Pasen
Handleiding + aanvulling 385, 129, 185 : ill.
KO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material