Bij ons in de tent verhalen uit het leven van jonge kinderen. - Rabijns, Bob; De Ridder, Martina; Lemaître, Pascal; Poelmans, Katleen (Averbode Altiora, 2002)
Mien en Ben, de juf van de klas, opa, de nieuwe buurvrouw... allemaal mensen die het leven delen van elke dag : het leven in de klas, thuis, in het dorp. Heel gewoon allemaal. Maar misschien toch niet zo gewoon, als je er even bij stilstaat. Wat zich tussen die mensen afspeelt, wat in elk van hen omgaat, hoe ze met elkaar omgaan, is in dit boek beschreven in op elkaar volgende verhalen die elk op zich ook een afzonderlijke 'verhaal' vormen, met telkens een duidelijke, christelijke boodschap.
Dit boek is een lees- en vertelboek waarbij je ook iets leert over het leven in gemeenschap.
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material