Meegaan om te zien godsdienstpedagogie op nieuwe wegen. - Van der Vloet, Johan (Kampen Kok, 2002)
Het is voor de auteur overduidelijk dat het geloof tegemoet kan komen aan de diepste zinvragen van mensen. Met dit boek reikt hij opvoeders en godsdienstpedagogen een concreet model voor het doorgeven van het geloof, waarin de kloof tussen het geloof en de hedendaagse westerse wereld wordt overbrugd. (Bron: covertekst)
Keywords: 268 -- Catechese. Godsdienstonderwijs