Eten met Jezus bijbelstudies over maaltijden in Lucas - Paas, Stefan (Steven), 1969-; Roest, Gert-Jan.; Wierda, Siebrand (Siebrand J.) (Zoetermeer Boekencentrum, 2012)
Toespraken uit de christelijke gemeenschap Via Nova in Amsterdam, waarin de maaltijden van Jezus centraal staan.