Over de drempel bidden in de ochtend en de avond. - Danneels, Godfried; Driessen, Iny. (Antwerpen Halewijn, 2013)
Ochtend- en avondgebeden voor vier weken en de grote kerkelijke feesten, met als doel structuur, ritme en discipline aan te brengen in het bidden. Elk gebedsmoment heeft een thema en bestaat uit een kruisteken, gebed, psalm, Schriftlezing, moment van stilte en slotgebed(en).