Joodse invloed in Afrika historische en religieuze verkenningen - Slageren, J. van (Jacob) 1933- (Vught Skandalon, 2011)
Cultuur- en godsdiensthistorische verkenningen over de invloed van het jodendom op de christelijke kerk in Afrika, vanaf de oudheid tot heden.
Keywords: Jews -- Africa -- History; Judaism -- Africa -- History