Historische atlas van de Bijbel van de schepping tot en met het Nieuwe Testament - Barnes, Ian, 1946-; van Oosten, Gerjan; Sanders, Robert (Kerkdriel Librero, 2012)
Cultuurhistorisch overzicht van landen uit de Bijbel en de periode van het vroege christendom.