Onbelast geven en vergeven in een genadeloze cultuur - Volf, Miroslav; De Vos, David (Franeker Van Wijnen, 2009)
Persoonlijk getinte benadering van twee kernbegrippen uit het christelijk geloof, door de Amerikaanse hoogleraar theologie.