God uitgelegd aan mijn kinderen - Keshavjee, Shafique; Debroey, Goedroen; De Vleeschouwer, Katrijn (Averbode Altiora, 2000)
In dit boek probeert Shafique Keshavjee aan jonge (en minder jonge) mensen uit te leggen wie God is. Hij doet dat met een mengeling van humor en eruditie, ervaring en persoonlijke overtuiging, met correcte en nauwkeurige informatie over het moeilijkste en meest controversiële onderwerp dat er is. (Bron: covertekst)