Help, ik geloof! geloven met gezond verstand - Janssen, Kolet; De Vleeschouwer, Katrijn (Averbode Altiora, 2000)
In dit boekje gaat Kolet Janssen open en eerlijk met mensen in gesprek over hun geloofsvragen. Haar leidraad is het gezond verstand, dat kostbare vermogen van mensen om nuchter en concreet na te denken over het leven. Natuurlijk is dit geen garantie dat na lezeing alle vragen opgelost zullen zijn. Maar wellicht biedt het enkele wegen tot antwoord, en kan het een aanzet zijn tot gesprek. (Bron: covertekst)
Keywords: 244 =393 -- Religieuze literatuur: verhalen, poezie in religieuze geest--Nederlands