Gedragen door God overwegingen bij de briefwisseling tussen Camille C. en Henri Caffarel. - Caffarel, Henri 1903-1996; Contzen-Crowet, Camille 1900-1971; Carla zuster (Gent Carmelitana, 2000)
Mystiek en Godservaring: deze woorden roepen meestal iets op uit een ver verleden of een geheimzinnig iets, voorbehouden aan uitzonderlijke mensen. Dit boek geeft een veel juister beeld. Het bevat de briefwisseling tusssen een Franse priester H. Caffarel en een gehuwde vrouw, Camille C (1900-1971). Haar ervaring sluit aan bij de grootmeesters van de christelijke spiritualiteit uit de zestiende eeuw. Camille staat wel dichter bij ons en kan ons daarom directer aanspreken en stimuleren.
Camille C. ou l'emprise de Dieu
Keywords: 248 <44> "19" -- Spiritualiteit. Ascese. Mystiek. Vroomheid--Frankrijk--20ste eeuw. Periode 1900-1999