Wat deed God voor Hij de wereld schiep? en 51 andere vragen over het christelijk geloof - Sintobin, Nikolaas s.j. (Tielt Lannoo, 2019)
Waarin geloven 2,5 miljard christenen? Daar gaat dit boek over. Op een luchtige en toegankelijke manier geeft de auteur antwoord op 52 fundamentele en veel gestelde vragen over het christelijk geloof. Vragen als: Heeft God de wereld geschapen in zeven dagen? Is God een man? Is de Bijbel gedicteerd door God? Heeft Jezus echt bestaan? Een verhelderend en inspirerend boek dat zowel christenen als niet-gelovigen of andersgelovigen inzicht geeft in de kern van het christelijk geloof.