Leven vanuit liefde een pad naar existentieel welzijn. - Leijssen, Mia. (Tielt Lannoo, 2013)
Nieuwe visie op welzijn en geluk. Hoe anders zou het leven zijn wanneer de ontwikkeling van liefdevolle mensen onze prioriteit zou zijn? Leven vanuit liefde, op fysiek, sociaal, psychisch en spiritueel vlak, is misschien wel de essentie van ons zijn in deze wereld. Pas als we voldoende aandacht hebben voor deze vier dimensies en onze menselijke kwetsbaarheid en kracht erkennen, ontstaat er existentieel welzijn. Dit boek is bedoeld voor mensen die zoeken naar nieuwe wegen om existentieel welzijn voor zichzelf en anderen te ondersteunen en te bevorderen. Een onmisbare handleiding die inzichten uit de positieve psychologie integreert, en inspireert om de complexiteit van het leven te verwelkomen.