De zeven sacramenten op de drempel van het derde millennium. - Pas, Paul 1925-2013; Juchtmans, Danny (Leuven Acco, 1999)
Bij elk sacrament ondervraagt de auteur de Schrift: wat zegt deze ons daarover? Bij de verder uiteenzetting vergenoegt hij zich niet met traditionele antwoorden, maar poogt een persoonlijke en eigentijdse visie te geven. Het geheel is ook bewust oecumenisch: hoe staat het met de praktijk in de verschillende kerken? Er is ook een parenthese over de initiatieritussen bij joden en moslims. (Bron: covertekst)
Keywords: 265 -- Sacramenten:--algemeen