De studie van de Marcusredactie in de twintigste eeuw - Van Oyen, Geert (Brussel Koninklijke academie voor wetenschappen, letteren en schone kunsten van België, 1993)
Eng. samenvatting
Bibliogr.: p. 331-379
Keywords: Bible. -- Criticism, interpretation, etc; Bible. -- Criticism, Narrative; Bible. -- Criticism, Redaction; 226.3 -- Evangelie volgens Marcus