De Derde Kerk cultuur en geloof. - Neckebrouck, Valeer; Rossano, Pietro (Leuven Acco, 1993)
Dit boek wil een bijdrage leveren tot het verstaan van de hedendaagse problematiek omtrent de confrontatie van de kerk met de culturen. Het schetst een breed overzicht van de huidige standpunten en van de strategieën waarmee de kerken dagelijks het probleem van de verhouding met de culturen tegemoet treden.
Keywords: Catholic Church -- Missions; Christianity and culture; Christianity and other religions; Christianity -- 20th century; Missions -- Theory; 266.1*7 -- Missie en cultuur; 266.2*0 -- Lokale theologieën. Indigenisatie. Acculturatie--(algemeen)