Gelukkig gezin Zin vinden in het leven van elke dag - Velghe, Katie, 1966-; Kokken, Guy; Andries, Lieselot; Interdiocesane dienst voor gezinspastoraal (Tielt Lannoo, 2012)
Een boek van en voor gezinnen die op zoek gaan naar de echte fundamenten van hun geluk. Al heel jong ontdekken we dat onze omgeving niet altijd een betrouwbare plaats is. Plannen en dromen worden doorkruist. Relaties lopen stuk. Daarom willen veel gezinnen meer dan ooit leven in een huis van vertrouwen. Ze willen dit vertrouwen ervaren in hun relatie, en ze willen dat hun kinderen opgroeien als mensen vol levensvertrouwen. Dit boek wil inspiratie bieden aan zoekende mensen die willen leren hoe je steen voor steen kunt bouwen aan een warm nest van vertrouwen. Met tientallen getuigenissen van gewone gezinnen die inspiratie vinden in hun christelijke levensvisie. In samenwerking met de Interdiocesane Dienst voor Gezinspastoraal.