De jeugd is tegenwoordig. sociaal, eenzaam, lui, cool, braaf, slim, rebels. - De Bruyckere, Pedro; Smits, Bert (Leuven LannooCampus, 2012)
Feit. De nieuwe jongeren zijn anders. Maar zijn ze slimmer en sneller? Of zijn ze liever lui dan moe? Zijn ze traditioneler of net weer niet? De jeugd is tegenwoordig geeft je een herkenbaar en correct beeld van de jongeren van nu. In hun toegankelijke en spitse stijl, onderzoeken jongerenexperts Pedro De Bruyckere en Bert Smits de meest hardnekkige mythes over jongeren om ze nadien te nuanceren of zelfs radicaal ontmaskeren. Bovendien kom je te weten hoe je het best omgaat met jongeren thuis, in de klas en op het werk. Kortom, een inspirerend boek voor iedereen die wil kennismaken met de nieuwe generatie jongeren.
Keywords: 316.7 -- Cultuursociologie --(algemeen); 65.012.4 -- Management. Directorate. Technique and methods of management