Om te beginnen bijbel voor jonge kinderen - Van Pelt, , Bara; de Fluiter, Anja A.; Cotteleer, Erika (Hilversum NZV, 2003)
Uit het Oude Testament zijn verhalen opgenomen uit Genesis, Exodus, Jozua, Ruth, Samuël en Koningen. De verhalen uit het Nieuwe Testament zijn grotendeels bebaseerd op het evangelie van Marcus. (Bron: covertekst)
1145 BEF