Jongeren geloven anders over geloofscommunicatie met jongeren - Cromphout, Frans; Vanoutrive, Philip (Tielt Lannoo, 1991)
In dit boek richt de auteur zich vooral, hoewel niet uitsluitend, tot volwassenen-geloofsopvoeders. Hij wil aantonen dat het met het geloof van jongeren niet zo slecht gaat als links en rechts wel eens wordt beweerd. Hij probeert uit te leggen hoe ze hun geloof beleven: anders - aarzelend, labiel, onzeker. Zo moeten ze, als subject van hun geloof, aan het woord kunnen komen. (Bron: covertekst)
Keywords: 248.145.11 -- Geloof