De droom van God - Janssen, Kolet; Vercruysse, Tine.; De Vleeschouwer, Katrijn (Averbode Altiora, 1998)
Vanuit een reeks intervieuws met als invalshoek de tien geboden, die ze samen met kinderen tussen 9 en 12 jaar afnam, schets Kolet Janssen hoe deze oude tekst ook voor ons een onmisbare leidraad kan zijn
Vanuit een reeks interviews met als invalshoek de tien geboden, die ze samen met kinderen tusse 9 en 12 jaar afnam, schetst Kolet Janssen hoe deze oude tekst ook voor ons een onmisbare leidraad kan zijn. (Bron: covertekst)