Verschaalde waarden de onmin in een cultuur. - Raes, Koen (Kapellen Pelckmans, 2001)
Normen en waardenbeleving in deze postmoderne tijd: ons gedrag ten aanzien van dieren, onverschilligheid en permissivieit, de rol van de media, over tradities, onthaasting, reclame, onderwijs....
Keywords: Social values -- Belgium; 17.022.1 -- Moreel waardeoordeel. Ethische waarden. Levenswaarden