Een wereld vol bijgeloof van abracadabra tot de zwarte kat. - Lauvrijs, Bart (Antwerpen Standaard, 2007)
In dit fascinerende boek komt u alles te weten over de oorsprong en betekenis van bijgeloof. Voorts legt de auteur de link naar aanverwante onderwerpen zals druïdisme, wicca, kabouters en elfen. (Bron: covertekst)