Onder één dak. 2de - tweede cyclus lager onderwijs. - Aerts, Ellen; Allaerts, Nille; Baeten, Inge.; Bogaerts, Marijke; De Boeck, Hans; Dierckx, Helga; Lachbar, Jamila Hamddan; Op de Beeck, Jan; Pyck, Lut; Rabijns, Bob; Van Humbeeck, Elke; Verhaegen, Liesbeth; et al. (Averbode Altiora, 2003)
Thema's : 1. Doe de deur open - 2. Ik geef om jou - 3. Dat doet de deur dicht! - 4. Wat ben jij anders mooi! - 5. Het doet pijn - 6. Verder dan je neus lang is... - 7. Rechtsom, linksom - 8. Als Hij komt - 9. Ik word er stil van -10. Handen in de grond - 11. Als God naar ons kijkt... - 12. En God zag dat het goed was - 13. Werken aan de wereld - 14. Als wij het willen... - 15. Mensen hebben honger - 16. Steek jij je nek uit? - 17. De weg om te gaan - 18. Wat ga ik doen? - 19. De schatkist : vertel me over God - 20. Op adem komen - 21. Tot we elkaar weerzien! - Liedjes : samen zingen.
- Vertel me over God : verhalen voor kinderen uit het Oude en Nieuwe Testament en de Koran 269 p. : ill.
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs