TOV. 6. - Vanhaelemeesch, Patrick; Van Peteghem, Jac; Verhelst, Marcel (Antwerpen Pelckmans, 2004)
Thema's in de handleiding
Bewogen en zoekende mensen vinden elkaar : kerk / andere godsdiensten - Groeien in liefde en tederheid - Verantwoordelijkheid en engagement - Natuur en cultuur - Zoek het eens op! De bijbel : een lange geschiedenis van bewogen mensen - Paulus - Liturgisch en pastoraal jaar - Occasionele onderwerpen: afscheid doet pijn en spraakmaker : de hartstocht van Don Bosco
Dvd
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs