TOV. 5. - Verhelst, Marcel; Acke, Nadine; Augustyns, Mieke; Baeten, Sarah (Antwerpen Pelckmans, 2004)
Thema's in de handleiding
Wat maakt mij gelukkig? Wie wil ik worden? - Grenzen van het leven - Bewogen worden en in beweging komen - Vuur - Samen leven tussen werkelijkheid en droom - Elia, een vurige profeet! - Liturgisch en pastoraal jaar - Occasionele onderwerpen : afscheid doet pijn en Petrus-Jozef Triest
Dvd
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs