TOV. 4. - Verhelst, Marcel; Acke, Nadine; Augustyns, Mieke; Baeten, Sarah (Antwerpen Pelckmans, 2003)
Thema's in de handleiding
Mens en natuur, gave en opgave - Conflicten - Gewetensvol handelen - Levensadem - Symbolen - Verhalencyclus : Mozes - Jezusverhalen - Liturgisch en pastoraal jaar - Occasionele onderwerpen
Handleiding 620 p. : ill. + kopieerbladen (67 p.) + evaluatiebladen (19 p.)
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs