TOV. 3. - Verhelst, Marcel; Acke, Nadine; Augustyns, Mieke; Baeten, Sarah (Antwerpen Pelckmans, 2003)
Thema's in de handleiding
Anders zijn, ontmoeting - Verbondenheid in verdriet - Stilte en gebed, ontvankelijkheid - Aarde en vruchtbaarheid - Verhalencyclus : Jozef - Jezusverhalen - Liturgisch en pastoraal jaar - Occasionele onderwerpen
Handleiding 630 p. : ill. + kopieerbladen (65 p.) + evaluatiebladen (19 p.)
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs