Land in zicht. 3. - Pollefeyt, Didier 1965-; Geyskens, Elisa; Van Elsen, Lien; Vercammen, Annelies; Chabert, Erik; Renckens, Rik; Reyniers, Mie.; Van Malderen, Sabine (Mechelen Plantyn, 2011)
Thema's in de handleiding : Anders zijn, ontmoeting - Mens en natuur, gave en opgave - Vergeving en verzoening - Verbondenheid in verdriet en Allerzielen - Gewetensvol handelen - Advent en Kerstmis - Levensadem - Stilte en gebed, ontvankelijkheid - Symbolen - Veertigdagentijd en Pasen - Aarde en vruchtbaarheid - Conflicten - Jozef.
Bordboek
Land in zicht bestaat uit een waaier aan werkvormen en leerroutes. Bij de Vaste Route-editie is er vooraf een traject uitgestippeld. Deze editie biedt je één duidelijke route, met behoud van de variatie die Land in zicht zo typeert.
De handleiding bevat een inleiding, 13 themakaternen, kopieerbladen, evaluatiebladen, partituren en bijbelvertalingen.
De handleiding "De vaste route" bevat een inleiding en een overzicht themakaternen zowel voor de versie 2 uur als de versie 3 uur.
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs