Land in zicht. 2. - Pollefeyt, Didier 1965-; Geyskens, Elisa; Van Elsen, Lien; Vercammen, Annelies; Chabert, Erik; Renckens, Rik; Reyniers, Mie.; Van Malderen, Sabine (Mechelen Plantyn, 2011)
Thema's in de handleiding : Mag ik zijn wie ik ben? - Op verkenning in de natuur - Dragen en gedragen worden - Allerheiligen en Allerzielen - Ik wil het goede doen - Advent en Kerstmis - Ik heb een lichaam met veel mogelijkheden - Maar ik kan niet alles - Ik voel mij vandaag zo ... - Veertigdagentijd en Pasen - Brood - Geboorte en groei - Water.
2 cd's (liedjes)
Land in zicht bestaat uit een waaier aan werkvormen en leerroutes. Bij de Vaste Route-editie is er vooraf een traject uitgestippeld. Deze editie biedt je één duidelijke route, met behoud van de variatie die Land in zicht zo typeert.
De handleiding bevat een 13 of 15 (voor de versie van 2014) themakaternen, kopieerbladen, evaluatiebladen (product en proces), partituren en bijbelverhalen.
De handleiding "De vaste route" bevat een inleiding, een overzicht themakaternen zowel voor de versie 2 uur als de versie 3 uur en kopieerbladen.
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs