Youcat jongerencatechismus van de Katholieke Kerk. - ter Steeg, Maria; Post, Jantsje; von Lengerke, Alexander; Benedictus XVI (Tielt Lannoo, 2011)
In 524 vragen en antwoorden worden de fundamenten van het Katholieke geloof uit de doeken gedaan in een taal die voor jongeren begrijpbaar is.
Bevat register