Licht aan de horizon over leven na de dood. - Vande Vyvere, Peter; Van der Vloet, Johan; Opdebeeck, Anja; Simonis, Adrianus Joannes; Dehaene, Jean-Luc.; Follet, Michel; Eyskens, Mark.; Huysman, Pieter; Derkse, Wil. (Antwerpen Halewijn, 2006)
In dit magazine sgtellen we de vraag naar de dood en het leven na de dood. We brengen in beeld hoe wij dit vandaag ervaren en proberen aan de hand van de christelijke boodschap licht aan de horizon te ontdekken. (Bron: covertekst)
Zoek Hem niet bij de doden, christenen en het leven na de dood
Interview met kardinaal Simonis
+ extra katern 'Veel gestelde vragen bij een overlijden en uitvaart'
Keywords: 237 -- Leven van de toekomst