Honderd volle manen jongeren over afscheid. - Schrijvers, Dirk; Verhoeven, Annemie; Palliatieve hulpverlening Antwerpen (Kapellen Pelckmans, 1999)
Palliatieve zorg helpt om bewust en liefdevol afscheid te nemen van het leven. Dit boek bundelt poëzie van jonge dichters en grafisch werk van beginnende kunstenaars.
Keywords: 393 -- Dood. Dodengebruiken. Dodenritueel. Lijkverbranding. Begrafenis. Crematie. Rouw. Opbaren. Lijkstoet. Sterven. Dodenmaskers