Sterren aan de hemel. 3. - Veulemans, Sophie; Vervoort, Ninja; van Vlasselaer Lindsay; Noël, Filip; Wouters, Jan 1961-; Bielen, Jos; Chion, Catherine; Heylen, Jan; Thau, Christine; Van Reeth, Gitta; Jansen, Charlotte; Remans, Leen (Averbode Averbode, 2013)
Thema's derde leerjaar
Vergeving en verzoening - Verbondenheid in verdriet - Stilte en gebed, ontvankelijkheid - Anders zijn, ontmoeting - Conflicten - Liturgisch en pastoraal jaar - Verhalen van Jozef
Audio-cd voor de klas met liedjes in gezongen en instrumentale versie en muziekfragmenten
De kinderbijbel "Verhalen van Jozef" kan als aanvulling gebruikt worden en bevat 10 boeiende verhalen over Jozef
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs