Sterren aan de hemel. 4 - Veulemans, Sophie; Vervoort, Ninja; Noël, Filip; Wouters, Jan 1961-; Bielen, Jos; Chion, Catherine; Heylen, Jan; Kers, Nancy; Van Reeth, Gitta; Jansen, Charlotte; Remans, Leen (Averbode Averbode, 2014)
Thema's vierde leerjaar
Mens en natuur, gave en opgave - Gewetensvol handelen - Levensadem - Aarde en vruchtbaarheid - Symbolen - Liturgisch en pastoraal jaar - Mozes
Audio-cd voor de klas met liedjes in gezongen en instrumentale versie en muziekfragmenten
De kinderbijbel "Verhalen van Mozes" kan als aanvulling gebruikt worden en bevat 9 boeiende verhalen over Mozes
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs