Sterren aan de hemel. 5. - Veulemans, Sophie; Vervoort, Ninja; Castermans, Niels; Noël, Filip; Wouters, Jan 1961-; Bielen, Jos; Chion, Catherine; Boeykens, Hans; Kers, Nancy; Van Reeth, Gitta; Jansen, Charlotte; Remans, Leen (Averbode Averbode, 2013)
Thema's vijfde leerjaar
Wat maakt mij gelukkig? Wie wil ik worden? - Grenzen van het leven - Groeien in liefde en tederheid - Verantwoordelijkheid, engagement - Natuur en cultuur - Liturgisch en pastoraal jaar - Verhalen van Paulus
Audio-cd voor de klas met liedjes in gezongen en instrumentale versie en geluidsfragmenten
De "Verhalen van Paulus" kan als aanvulling gebruikt worden en bevat een selectie van de mooiste brieven van Paulus
LO
Keywords: Schoolbooks - Didactic material; Contains audio-visual material; 371.67 -- Leerboeken. Wetenschappelijk instrumentarium. Cartografische hulpmiddelen; 373.3 -- Lager en basisonderwijs