Brandend Brazilië : een dag uit het leven van Rosmari schoendooskind - Vanhaelen, Jan; Westerduin, Anne; Lamote, Guido; Naelaerts, Sandra; ACT. (Pellenberg KomKom, 1994)
In augustus 1993 verbleef Jan Vanhaelen drie weken in Medianeira, in het zuiden van Brazilië. Niet als toerist; wel net lang genoeg om zich in te leven in de plaatselijke situatie van de kinderen. Als Stichter-Voorzitter van de Werelddag Kinderen en Poëzie ontmoette hij tienduizenden kinderen in Vlaanderen, Nederlandn, Polen, Rusland, niet alleen in gedichten, maar ook in het dagdagelijkse doen en laten. Nu in Brazilie. (Bron: covertekst)
Druk. Die Keure, Brugge
Keywords: 82 -- Literatuur. Algemene literatuurwetenschap